Novi Renault Espace

Novosti

Renault bo na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu razkril svoj novi model Espace. Ta velik križanec (crossover) s prefinjeno obliko in poudarjeno zapeljivostjo v veliki meri povzema poteze oblikovalske študije, ki je bila pred letom dni predstavljena na avtomobilski razstavi v Frankfurtu. Po podatkih proizvajalca se novi Renault Espace postavlja s tekočo obliko, nadvse gostoljubno notranjostjo […]

Renault bo na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu razkril svoj novi model Espace. Ta velik križanec (crossover) s prefinjeno obliko in poudarjeno zapeljivostjo v veliki meri povzema poteze oblikovalske študije, ki je bila pred letom dni predstavljena na avtomobilski razstavi v Frankfurtu.

novi-espace

Po podatkih proizvajalca se novi Renault Espace postavlja s tekočo obliko, nadvse gostoljubno notranjostjo in lebdečo osrednjo konzolo, hkrati pa ohranja vse ključne odlike, ki so zaslužne za 30-letno kariero tega modela. Različici s petimi in sedmimi sedeži z rešitvami ponujata prilagodljivost prostora. Vsak detajl je bil deležen posebno skrbne obdelave od snovanja do industrijske izdelave avtomobila.

Novi Renault Espace bo razkrit med konferenco za novinarje, ki jo bo vodil Carlos Ghosn, predsednik in generalni direktor Renaulta v četrtek, 2. oktobra, ob 11. uri, na razstavnem prostoru Renault.

Za to priložnost je Renault s partnerskima podjetjema Publicis Conseil in DigitasLBi pripravil izvirno digitalno predstavitev. Ta združuje video posnetke in elemente 3D, ki bodo uporabnikom interneta ponudile poglobljeno izkušnjo postopnega odkrivanja zunanjosti in notranjosti novega Espaca.

V Slovenijo pride v mesecu maju 2015, z začetno ceno 29.990 €. Poglejte si tudi Novi Renault Espace in cene v Sloveniji.