Citroën osredotočen na dobro počutje

Novosti, Saloni

Kreativnost in tehnologija v službi dobrega počutja pravijo pri Citroënu, ki ostaja zvest svojemu DNK in se na pariškem avtomobilskem salonu predstavlja kot tržna znamka, osredotočena na dobro počutje. Od izdelkov in tehnologije do odnosov s svojimi strankami Citroën izraža svojo novo umestitev, v sklopu katere ponuja nov odnos do avtomobila, ki je bolj globalen, […]

Kreativnost in tehnologija v službi dobrega počutja pravijo pri Citroënu, ki ostaja zvest svojemu DNK in se na pariškem avtomobilskem salonu predstavlja kot tržna znamka, osredotočena na dobro počutje. Od izdelkov in tehnologije do odnosov s svojimi strankami Citroën izraža svojo novo umestitev, v sklopu katere ponuja nov odnos do avtomobila, ki je bolj globalen, tekoč, prijeten in lahkoten.

Citroën je bil vedno drzna tržna znamka, ki je trudila in se še trudi zaznamovati avtomobilsko zgodovino z udobnimi, enostavnimi in uporabnimi avtomobili in seveda svojim stilom. Z avtomobili, ki imajo močno osebnost, želijo strankam ponuditi še več dizajna, več udobja in več uporabne tehnologije, vse to za zmerno ceno.

cioten-cactus

Na pariškem salonu bodo premierno predstavljeni

  1. Citroën C4 Cactus: zelo aktualen avtomobil. Pravi manifest in dosežek nove Citroënove umestitve. Alternativa kompaktnim limuzinam razreda C, ki postavlja temelje novih avtomobilskih smernic.
  2. Citroën C1: naprodaj šele nekaj tednov. Ta praktičen in udoben avtomobil je namenjen za mestno vožnjo. Streha Airscape omogoča še dodatno zadovoljstvo. Za pariški avtomobilski salon smo pripravili ekskluzivni koncept C1 Urban Ride, ki ponazarja potencial za personalizacijo tega mestnega avtomobila z borbenim pridihom. Energičen in dobrodušen značaj novega CitroënA C1 poudarjajo stilski elementi, sicer značilni za športna terenska vozila, ki poudarjajo njegov značaj in zaščitniško naravo.
  3. Citroën C4 Picasso in Grand C4 Picasso: v zgolj nekaj mesecih sta avtomobila zasedla prvo mesto v razredu enoprostorcev v Evropi; odkar sta na trgu, je bilo naročenih že 142 tisoč teh vozil.