Nove posodobitve modelov BMW poleti 2014

Aktualno, Novosti, Top

Poleti 2014 bo užitek v vožnji in visoko stopnjo učinkovitosti mogoče doživeti v povsem novih razsežnostih. BMW širi svojo serijo motorjev in predstavlja novo generacijo štirivaljnih dizelskih motorjev za BMW serije 5 in dodatne različice motorjev za BMW serije 2 Coupé, BMW serije 4 Cabrio in BMW serije 4 Gran Coupé. Pri modelih BMW 518d […]

Poleti 2014 bo užitek v vožnji in visoko stopnjo učinkovitosti mogoče doživeti v povsem novih razsežnostih. BMW širi svojo serijo motorjev in predstavlja novo generacijo štirivaljnih dizelskih motorjev za BMW serije 5 in dodatne različice motorjev za BMW serije 2 Coupé, BMW serije 4 Cabrio in BMW serije 4 Gran Coupé.

Pri modelih BMW 518d in BMW 520d je bila največja moč povečana za 5 kW. Ta je na voljo ob bistveno nižjih vrednostih porabe goriva in emisij. BMW 520d Limuzina s 140 kW/190 KM v povezavi z 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic ponuja povprečno porabo goriva med 4,1 in 4,5 litra/100 kilometrov in stopnjo emisij CO2 od 109 do 119 gramov na kilometer ter tako postavlja nove standarde v segmentu višjega srednjega premium razreda.

Test BMW X5 Avto.Over.Net

Tako enostavno upravljanje bi si želeli v vsakem avtomobilu.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona je sedaj v sklopu dodatne opreme na voljo tudi za BMW serije 2 Coupé. BMW M Performance BMW M235i xDrive Coupé je prvi, ki prinaša še več užitka v vožnji. Prav tako pa se tej modelni seriji pridružuje tudi BMW 228i Coupé.

BMW 4 cabrio

Poletje bo več kot primerno za novo serijo 4.

Modelna serija BMW serije 4 bo bogatejša za deset novih različic modela. Nov bencinski in trije dizelski motorji bodo na voljo za BMW serije 4 Cabrio. Poleti 2014 pa bo ponudba za BMW serije 4 Gran Coupé vključevala dva šestvaljna vrstna dizelska motorja, medtem pa bo dodatna dva bencinska motorja mogoče povezati z BMW xDrive.

Nova generacija radia Professional in navigacijskega sistema Business v modelih BMW serije 1, BMW serije 2 in BMW serije 5 povečuje udobje in užitek v vožnji. Za BMW serije 1, BMW serije 2, BMW serije 3, BMW serije 4 in BMW serije 5 je tu tudi fascinantna inovacija. Proaktivni pogonski sistem v vozilih, opremljenih z 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic in navigacijskim sistemom, prepozna in upošteva aktualne karakteristike poti pri določanju idealnega časa pretikanja prestav. Nadaljnje inovacije iz sklopa dodatne opreme, ki bodo na voljo od poletja 2014, vključujejo izvedbo Edition Exclusive za premium limuzine BMW serije 7 in nove številne elemente opreme iz sklopa BMW Individual.