Nissan servisna akcija

Zanimivosti

Ko pride čas priprave vozila na hladnejše dni, vam Nissan predstavlja začetek zimske akcije, ki bo trajala do 15. novembra 2014 v vseh pooblaščenih servisih Nissan vozil. Akcija vključuje brezplačni pregled štirideset najpomembnejših točk oziroma delov avtomobila, vključno s preverjanjem luči, pnevmatik, zavor in vseh tekočin v vozilu ter posebne pogoje za nakup delov in […]

Ko pride čas priprave vozila na hladnejše dni, vam Nissan predstavlja začetek zimske akcije, ki bo trajala do 15. novembra 2014 v vseh pooblaščenih servisih Nissan vozil.

Akcija vključuje brezplačni pregled štirideset najpomembnejših točk oziroma delov avtomobila, vključno s preverjanjem luči, pnevmatik, zavor in vseh tekočin v vozilu ter posebne pogoje za nakup delov in potrošnega materiala.

V kolikor se stranka po pregledu vozila odloči za nakup kompleta štirih amortizerjev, zavornih ploščic, diskov ali senzorjev tlaka v pnevmatikah, dobi enega od omenjenih delov popolnoma brezplačno … Enaka ponudba velja tudi za nakup kompleta jeklenih platišč. V akcijo so vključeni tudi brisalci, sredstva proti zmrzovanju oz. tekočina za stekla.

nissan-akcija

Originalni Nissanovi deli, proizvedeni skladno z najstrožjimi standardi kakovosti in preizkušeni v ekstremnih pogojih, dolgoročno skrbijo za uspešnost Nissanovih vozil. Poleg tega Nissan nudi jamstvo na zamenjane dele v obdobju enega leta.