MAN najbolj zanesljiva znamka za tovorna vozila nad 7,5 t

Zanimivosti

Poročilo o gospodarskih vozilih TÜV 2014 (TÜV Report Nutzfahr-zeuge 2014) že tretje leto zapored ugotavlja, da so MAN-ova vozila najbolj zanesljiva. Ponovna zmaga le še utrjuje MAN-ovo vodilno mesto in potrjuje visoko kakovost vozil. Serije vozil TGL, TGM, TGS in TGX so v starostnih kategorijah 1-letnih, 3-letnih, 4-letnih in 5-letnih tovornih vozil, tehnični pregled znova opravila […]

Poročilo o gospodarskih vozilih TÜV 2014 (TÜV Report Nutzfahr-zeuge 2014) že tretje leto zapored ugotavlja, da so MAN-ova vozila najbolj zanesljiva. Ponovna zmaga le še utrjuje MAN-ovo vodilno mesto in potrjuje visoko kakovost vozil.

Serije vozil TGL, TGM, TGS in TGX so v starostnih kategorijah 1-letnih, 3-letnih, 4-letnih in 5-letnih tovornih vozil, tehnični pregled znova opravila z najnižjim odstotkom napak. MAN je svojo vodilno mesto še okrepil v kategoriji 1-letnih tovornih vozil: 83.2% tovornih vozil MAN je brez okvar (2013: 82%). Prav tako je nadpovprečno število rabljenih tovornih vozil MAN opravilo pregled brez kakršnih koli napak.

MAN-zanesljiv

Redno vzdrževanje se izplača

Po navedbah poročila TÜV so bila vozila v kategoriji težkih tovornih vozil še posebej dobro vzdrževana. Rezultat poročila tako dokazuje, da se pogodbe o vzdrževanju, ki zagotavljajo strokovno in redno vzdrževanje, izplačajo.