Nissan Qashqai 360 z bogatejšo opremo

Aktualno, Novosti

Dizajn in tehnologija sta le dva od razlogov za tako dobre prodajne uspehe Qashqaija, avtomobila, ki je ustvaril lastno prodajno nišo. Novi Qashqai 360 dokazuje Nissanova prizadevanja pri prenosu prestižnega značaja v razred crossover vozil serijske proizvodnje. V serijski opremi vozila Qashqai 360 sta Nissanov inovativni sistem za nadzor okolice vozila Around view monitor (AVM) […]

Dizajn in tehnologija sta le dva od razlogov za tako dobre prodajne uspehe Qashqaija, avtomobila, ki je ustvaril lastno prodajno nišo.

Novi Qashqai 360 dokazuje Nissanova prizadevanja pri prenosu prestižnega značaja v razred crossover vozil serijske proizvodnje.

nissan qashqai 2013

Razkošna oprema vključuje panoramsko strešno okno, strešne nosilce in ohišja zunanjih ogledal v bleščeči črni barvi ter 18-palčna aluminijasta platišča.

V serijski opremi vozila Qashqai 360 sta Nissanov inovativni sistem za nadzor okolice vozila Around view monitor (AVM) s 4 kamerami ter komunikacijski sistem Nissan Connect, ki zajema satelitsko navigacijo, funkcije upravljanja avdio sistema, možnost povezovanja naprav iPod družbe Apple in drugih preko USB vhoda ter pametnih telefonov prek povezave Bluetooth.

Poleg sistema za nadzor okolice vozila Around view monitor in sistema Nissan Connect model 360 odlikujejo tudi strešni nosilci in ohišja zunanjih ogledal v bleščeči črni barvi ter posebna 18-palčna aluminijasta platišča črno-srebrne barve. V serijsko opremo so vključena tudi zatemnjena stekla in razkošno panoramsko strešno okno. 

Potniški prostor je opremljen s sedeži, oblogami vrat in nasloni za roke v kombinaciji usnja in tkanine ter z obrobo prestavne ročice in notranjimi ročicami vrat v bleščeči črni barvi.  

Model Qashqai 360 je na voljo z bencinskim 1.6 motorjem ali dizelskim 1.5 dCi oziroma 1.6 dCi motorjem s tehnologijo Stop-Start, s katero vozilo oddaja 119 g CO2 na prevoženi kilometer in porabi 4,5 l/100 km pri kombinirani vožnji. Model Qashqai+2 je na voljo z bencinskim motorjem 2.0 in dizelskima motorjema 1.6 dCi oziroma 2.0 dCi.  

QASHQAI 360 je bil premierno predstavljen na pariškem avtomobilskem salonu septembra 2012, prodaja v Sloveniji pa se je začela 1. marca. Posebna cena po ceniku za bogato opremljen model Qashqai 360 z bencinskim 1.6 motorjem na slovenskem trgu znaša že od 22.590 evrov, z dizelskim 1.5 dCi motorjem pa že od 24.590 evrov.