Na Rebenland tri slovenske posadke

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Konec tedna, točneje od 21. do 22. marca, bo v naši neposredni bližini potekal Rally Rebenland. Na njem se bodo predstavile tudi tri slovenske posadke.

Konec tedna, točneje od 21. do 22. marca, bo v naši neposredni bližini (potreben je le zelo kratek skok prek avstrijske meje v okolico Leutschacha) potekal Rally Rebenland.

Na njem se bodo predstavile tudi tri slovenske posadke. To bodo Aleks Humar in Florjan Rus z Renault Cliom R3, Asja Zupanc in Blanka Kacin z Mitsubishi Lancerjem EVO IX ter Klemen Popit in Roman Krošl s Citroenom C2 R2.

Aleks Humar - naš adut za visoka mesta

Aleks Humar – naš adut za visoka mesta

Lansko leto je slovenske barve najbolje zastopala Asja Zupanc, ki je v generalni razvrstitvi zasedla deseto mesto. Zmagal je Raimund Baumschlager, ki tudi letos velja za prvega favorita relija. Tako kot lani bo vozil Škodo Fabio S2000. Sicer bo na reliju moč videti tudi številne druge atraktivne dirkače v hitrih avtomobilih, tako da je spektakel zagotovljen.

Več o reliju (našli boste tudi celotno listo prijav) si lahko preberete na uradni spletni strani, ki je delno prevedena tudi v slovenski jezik.