Masamiči Kogai novi predsednik Mazde

Aktualno

Mazda je objavila, da bo s 25. junijem 2013 položaj predsednika in izvršnega direktorja prevzel Masamiči Kogai, dosedanji direktor proizvodnje, logistike in nabave. Kogai bo nasledil Takašija Yamanučija, ki ostaja predsednik nadzornega sveta. Istočasno bo Seita Kanai, dosedanji podpredsednik, odgovoren za inovacije in zagotavljanje kvalitete, postal podpredsednik nadzornega sveta. Akira Marumoto, dosedanji direktor za planiranje, […]

Mazda je objavila, da bo s 25. junijem 2013 položaj predsednika in izvršnega direktorja prevzel Masamiči Kogai, dosedanji direktor proizvodnje, logistike in nabave. Kogai bo nasledil Takašija Yamanučija, ki ostaja predsednik nadzornega sveta.

Istočasno bo Seita Kanai, dosedanji podpredsednik, odgovoren za inovacije in zagotavljanje kvalitete, postal podpredsednik nadzornega sveta.

mazda6 spredaj 2013

Akira Marumoto, dosedanji direktor za planiranje, strategijo in stroškovne inovacije bo imenovan za izvršnega podpredsednika, odgovornega za korporativno planiranje in razvoj poslovanja v Amerikah.

Vse kadrovske spremembe bodo potrjene 25. junija na generalni skupščini delničarjev in kasnejši seji nadzornega sveta.