BTC: Motorshow bo 26. maja

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Festival Hitrosti, adrenalina, tekmovalnega dirkanja in zabave bo v nedeljo, 26. maja 2013, na parkirišču pred Kristalno palačo v BTC-ju, od 8. do 20. ure. Organizator, ki je pripravil letos tudi že MotorSport Salon v Stožicah, vabi vse na brezplačno dozo adrenalina – ogled prost. Festival hitrosti je celodnevni avto-moto športni dogodek, ki bo s […]

Festival Hitrosti, adrenalina, tekmovalnega dirkanja in zabave bo v nedeljo, 26. maja 2013, na parkirišču pred Kristalno palačo v BTC-ju, od 8. do 20. ure. Organizator, ki je pripravil letos tudi že MotorSport Salon v Stožicah, vabi vse na brezplačno dozo adrenalina – ogled prost.

Festival hitrosti je celodnevni avto-moto športni dogodek, ki bo s hrumenjem dirkalnih športnih avtomobilov in motorjev do dobra pretresel površine ljubljanskega BTC-ja. Organizator Festivala hitrosti, podjetje Sportdrift, v sodelovanju z Zvezo avto šport Slovenije – AŠ 2005, domžalskim dirkaškim moštvom LEMA Racing in Nacionalno panožno zvezo za avto-moto šport – AMZS Šport, napoveduje dogodek katerega program bo več kot samo pester.

audi r8 gt

Obiskovalci si bodo lahko ogledali paralelno dirko v reli krosu v razredih divizija I., II., III – dirkalniki do 1.400 ccm, do in nad 2.000 ccm, dirko Lema Fiat GP Cup in tekmovalno preizkušnjo v razredu starodobniki, kjer se zmagovalec ne bo izbiral na podlagi najhitreje odpeljanih krogov, ampak v najbolj natančnih, časovno enako hitro odpeljanih krogih.

Na dogodku se bodo z demonstracijskimi vožnjami predstavili dirkalniki kot so AUDI R8, narejen po pravilih GT3, dirkalnik Porsche 997 GT2 ekipe Lema Racing, dirkalna vozila Renault Clio Cup 2013 in Fiat Grande Punti. Mogoče bodo tudi TAXI vožnje!

renault clio cup 2013

Obiskovalci bodo po predhodnem naročilu imeli možnost, da pripeljejo svoje umazane jeklene konjičke ter jih prepustijo v zunanje čiščenje dekletom iz skupine Sexycarwash. Število prijavljenih pa je  seveda omejeno, zato pošljite prijave čimprej na e-pošto: [email protected] z zadevo: Prijava na Sexycarwash, v sporočilu pa navedite vaš ime, priimek in telefonsko številko.

Dogodek bodo popestrili tudi s tuningom in različnimi klubi starodobnih in novodobnih avtomobilov.

Dogodek v BTC mestu nakupov in zabave pa je namenjen tudi družinam. Vzporedno z dirkaškim programom se organizira tudi otroški dirkaški izziv z daljinsko vodenimi avtomobilčki.

Že omenjeno, pa vendar, obisk dogodka je brezplačen! Več o dogodku na spletni strani ljubljana-motorshow.si.