Jeep še nikoli tako dosegljiv?!

Aktualno, Top

Vozila Jeep še nikoli niso bila tako dosegljiva: Jeep Renegade 1.4 TB Multiair 140 Longitude je na voljo že za 16 tisoč evrov, Jeep Compass 1.4 TB Multiair 140 Sport pa že za dvajset tisoč evrov.

Znamka Jeep je vse od leta 1941, ko je bilo izdelano prvo vozilo, sinonim za pustolovščino in tehnološko naprednost. Prodajna paleta vozil Jeep vključuje modele Renegade, malega športnega terenca, ki v svojem razredu dosega najboljše rezultate; Cherokee, srednje velik SUV z enkratno kombinacijo legendarnih zmogljivosti in naprednega oblikovanja; Grand Cherokee, največkrat nagrajen športni terenec vseh časov; Compass, ki se enako uspešno prebija skozi betonsko džunglo kot premaguje izzive brezpotij; ter Wrangler, ki je že 77 let nesporna ikona med terenskimi vozili.

Vozila znamke Jeep postavljajo nova merila v segmentu SUV vozil. Zahvaljujoč okretnosti in vodljivosti so odličen sopotnik tako za kratke izlete v mesto, kot tudi za odkrivanje novih poti. Odlikujejo jih vrhunske terenske zmogljivosti, ki nikoli ne razočarajo.

V novembru so pri slovenskem zastopniku za kupce pripravili posebno, omejeno ponudbo vozil Jeep iz zaloge po ugodnih cenah, z ugodnim financiranjem in s 5-imi leti jamstva Jeep 5 Plus.  Akcija traja od 17. novembra do preklica oz. razprodaje zalog.

Jeep Wrangler JL Rubicon Trail 2018

Vozila Jeep še nikoli niso bila tako dosegljiva: Jeep Renegade 1.4 TB Multiair 140 Longitude je na voljo že za 16.490 evrov, Jeep Compass 1.4 TB Multiair 140 Sport pa že za 19.990 evrov.

Vsa vozila Jeep so opremljena s številnimi najsodobnejšimi varnostnimi sistemi, kot je ESC (elektronski nadzor stabilnosti), ERM (elektronski sistem proti prevračanju vozila), TSC (nadzor stabilnosti prikolice) ter sistem za pomoč pri speljevanju navkreber. Na voljo pa so tudi različice, ki vključujejo sistem za zaznavanje mrtvih kotov (blind spot), prilagodljiv tempomat (ACC), tipalo za parkiranje spredaj in zadaj, vzvratno kamero, sistem za samodejno parkiranje in številne druge uporabne funkcije. 

Kupci lahko izbirajo med različicami s prednjim pogonom za vožnjo po mestnih ulicah ali s štirikolesnim pogonom za podvige po brezpotjih. Podrobnejše informacije so na voljo pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.