Iztok: Poletje s Fordom

Blog, Zanimivosti

Preživeti počitnice v krogu najbližjih, v krogu tistih, ki jih imaš najraje in ki ti dajejo pogum in motivacijo za nadaljne delo je lepo. Opažam, da pomen le tega človek spoznava z leti, z novimi življenskimi izkušnjami.

Preživeti počitnice v krogu najbližjih, v krogu tistih, ki jih imaš najraje in ki ti dajejo pogum in motivacijo za nadaljne delo je lepo. Opažam, da pomen le tega človek spoznava z leti, z novimi življenjskimi izkušnjami.

Vse to pa je nemogoče, če v tem sodobnem času nismo mobilni. Zgolj teden dni trajajoč obisk Slovenije ne bi bil tako super in pester, če se ne bi po Sloveniji podil s Fordom Focusom. Zamenjati dubajsko žgoče sonce za oblačno, občasno deževno vreme mi je več kot ustrezalo v zadnjem finalnem tednu Ramadana.

Obiskal sem svoje domače v okolici Brežic, pa prijatelje v Ljubljani, skočil v Novo Gorico na kratek obisk k ljudem, ki mi veliko pomenijo. Nato skok z očetom v vinograd. Nočno kopanje v velenjskem jezeru. Izlet s prijateljem do Iškega Vintgarja in še bi lahko našteval. Sedem dni je minilo, kot bi mignil. Zavedati sem se pričel, da je potrebno uživati vsak trenutek življenja. Še posebno tisti trenutek, ki ti je namenjen s tistimi, ki jih imaš neizmerno rad.

poletje s fordom focusom 2014

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za svoje starše? Svojo ženo? Moža? Svojega otroka? Stare starše? Psa?…

Ves čas aktivnega dopusta sta se testna karavanska Forda Focusa izkazala z udobjem, odlično ekonomično povprečno porabo dizelskega goriva (približno 5,5 – 5,8 l/100 km) in meni zelo všečno naravnanim podvozjem. V Dubaju namreč pogrešam predvsem zavite ceste, ki jih je v Sloveniji na pretek. Več o avtomobiloma tudi na našem forumu Avtomobilizem in F1.

Kako pa boste vi preživeli svoje poletje?

Z zastopnikom vozil znamke Ford smo pripravili mini poletno akcijo na družabnem omrežju Instagram. Uporabi hashtag #poletjesFordom in morda si ravno ti prislužiš majhno simbolično darilo. Bistvo akcije je pričarati v objektiv čudovite utrinke s svojimi najbližjimi, družino, z naravo in s Fordom. Naj se ustvarjanje prične.

Avto.Over.Net fotozgodbam lahko sledite tudi na vse bolj popularnem družabnem omrežju Instagram in sicer na treh profilih @avtoovernet, @iztokfranko in @anejferko

In še lepa misel za ob koncu tega prispevka:

Kdor ne misli na druge, bo nekega dne spoznal, da tudi drugi ne mislijo nanj.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.