Iztok: Od osnovne šole naprej…

Iztok: Od osnovne šole naprej…

Naše življenjske poti so si precej različne. Smatram, da se nima smisla primerjati z ostalimi, saj vsi izhajamo iz različnih okoliščin, z različnimi predpostavkami in smo obkroženi z različno družbo.

Kaj bomo naredili iz svojega življenja pa je popolnoma v naših rokah!

Marca sem imel na povabilo svoje nekdanje OŠ Cerklje ob Krki krajše predavanje o svoji karierni poti, ki vsekakor ni potekala po neki tradicionalni poti, kot so si to pogosto zamislili naši starši. Svet se hitro spreminja in s tem tudi naše poti. Kot vedno, smatram, še vedno najbolj štejeta trdo delo in entuziazem.

Avto.Over.Net fotozgodbam lahko sledite tudi na Instagram profilu @avtoovernet in @iztokfranko. Prispevki iz Dubaja nastajajo v sodelovanju s @CarbonOctane.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.

Urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji bogati karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. Trenutno upravlja s portalom na daljavo, saj živi in dela v Dubaju in je član žirije prestižnega izbora "The Oman Auto Excellence Awards".