Številčnejša paleta in ugodnejše cene nekaterih modelov

Aktualno

S prvim septembrom je podjetje Renault Nissan Slovenija uskladilo cenik za vozila nissan s tečajem evra, poleg tega so obogatili ponudbo modela micra in terrano s po dvema novima paketoma opreme, almera tino pa je…

S prvim septembrom je podjetje Renault Nissan Slovenija uskladilo cenik za vozila nissan s tečajem evra, poleg tega so obogatili ponudbo modela micra in terrano s po dvema novima paketoma opreme, almera tino pa je sedaj na voljo po ugodnejših cenah.

Micra bogatejša za opremo advanced

Micra je na voljo z dvema novima paketoma opreme, V-advanced in T-advanced. Prvi je nadgradnja paketa visia plus z inteligentnim ključem, brisalci z dežnim senzorjem, športnimi sprednjimi sedeži, 15-palčnimi platišči in električno pomičnimi vzvratnimi ogledali v barvi vozila. Cena za micro V-advanced znaša od 2,67 milijona tolarjev naprej kolikor velja trivratna različica z 1,2-litrskim bencinskim motorjem oziroma 160 tisočakov več kot enako motorizirana micra visia plus. Oprema T-advanced temelji na osnovi tekne, bogatejša pa je za klimatsko napravo in usnjeno oblazinjenje. Cena za micro T-advanced znaša od 3,07 milijona tolarjev naprej kolikor velja trivratna različica z 1,4-litrskim bencinskim motorjem oziroma 250 tisočakov več kot enako motorizirana micra tekna.

Terrano tudi z opremo limited

Nissan terrano je za bogatejši za dve limited različici, sport limited in luxury limited, ki sta bolje založeni z opremo in obenem za okoli 150 tisoč tolarjev cenejši od limited oziroma luxury. Nissan terrano 2,7 Tdi sport limited tako velja 6,48 milijona, terrano 2,7 Tdi luxury limited pa 6,71 milijona tolarjev.

Cenejša almera tino

Nissan almera se sedaj ponaša s spremenjeno opremo in nekaterimi imeni posameznih različic, almera tino pa je cenejša za okoli 400 tisoč tolarjev v kombinaciji z bencin in za okoli 230 tisoč tolarjev v kombinaciji z dizelskim motorjem. Nissan almera tino 1,8 visia tako stane manj kot štiri milijone tolarjev, serijska oprema pa med drugim zajema klimatsko napravo, dve zračni blazini, radio s CD predvajalnikom, daljinsko centralno zaklepanje, LCD barvni monitor in električno nastavljiva vzvratna ogledala v barvi vozila.