Phantom še razkošnejši

Aktualno

Za še večje razkošje pri Rolls-Roycu odslej phantoma ponujajo z večjo izbiro prestižnih materialov in optiko koles. Nekoliko kasneje bodo na voljo tudi nove karoserijske barve, tako si lahko kupci izberejo avtomobil, ki v celoti…

Za še večje razkošje pri Rolls-Roycu odslej phantoma ponujajo z večjo izbiro prestižnih materialov in optiko koles. Nekoliko kasneje bodo na voljo tudi nove karoserijske barve, tako si lahko kupci izberejo avtomobil, ki v celoti ustreza ustreza njihovemu individualnemu stilu.

Elegantni phantomov profil poudarjajo nova 21-palčna aluminijasta kolesa, opremljena s Goodyearovimi pnevmatikami dimenzij 255/50R21W spredaj in 285/45R21W zadaj. V potniški kabini še nikoli ni šlo brez žlahtnega lesa, ki so ga Angleži tokrat uporabili tudi na bolj neobičajnih mestih. Furnir tako poleg instrumentalne plošče in sredinske konzole krasi tudi volanski obroč in zračne šobe v zadnjem delu vozila, kupci pa lahko izbirajo med brestom, orehom, javorjem, mahagonijem in hrastom. Za zračnejši občutek je na voljo dvižno in pomično strešno okno ter s svetlim, perforiranim usnjem oblečena kabina.