Malček tudi s 125 KM

Aktualno

Citroen z različico VTS navzgor zaokrožuje paleto modelov C2. Citroen C2 VTS bo jeseni premierno predstavljen na pariškem salonu avtomobilov, zgleduje pa se po uspešnem saxoju VTS. Pod motornim pokrovom se vrti dodelan 1,6-litrski motor,…

Citroen z različico VTS navzgor zaokrožuje paleto modelov C2. Citroen C2 VTS bo jeseni premierno predstavljen na pariškem salonu avtomobilov, zgleduje pa se po uspešnem saxoju VTS.

Pod motornim pokrovom se vrti dodelan 1,6-litrski motor, ki v citroenu C2 VTS razvije 125 KM pri 6.500 vrtljajih največji navor 143 Nm pri 3.750 vrtljajih na minuto. Moč se na sprednji kolesni par prenaša preko petstopenjskega ročnega menjalnika s kratkimi prestavnimi razmerji. Karoserija je obogatena z dodatki v stilu C2 VTR, platišča iz lahke litine pa merijo 16 palcev v premeru. Potniška kabina se ponaša z novimi barvnimi kombinacijami, bogata pa je tudi serijska oprema, saj mednjo med drugim sodijo klimatska naprava, električno pomična vzvratna ogledala in sprednje meglenke.