Odslej vsi guzziji z elektronskim vbrizgom goriva

Aktualno

Moto Guzzi je za letošnjo sezono predstavil prenovljeno nevado classic in ji dodal končnico I.E., kar označuje elektronski vbrizg goriva. Motocikel je tako ob nižji porabi goriva prijaznejši do okolja, ponaša pa se s prenovljeno…

Moto Guzzi je za letošnjo sezono predstavil prenovljeno nevado classic in ji dodal končnico I.E., kar označuje elektronski vbrizg goriva. Motocikel je tako ob nižji porabi goriva prijaznejši do okolja, ponaša pa se s prenovljeno obliko in dodelano tehniko.

S prihodom nevade classic 750 I.E. je Moto Guzzi postal eden izmed redkih proizvajalcev motociklov, ki ima vso paleto svojih dvokolesnikov opremljenih z elektronskim vbrizgom goriva, katalizatorjem in lambda sondo. S tem vsi moto guzziji letošnjega letnika izdelave ustrezajo okoljevarstvenim normam Euro2. Sicer pa se nova nevada classic 750 I.E. ponaša s kar 87 odstotkov novih ali dodelanih sestavnih delov, najopaznejši pa so drugačen rezervoar za gorivo, nova kolesa in nižji sedež, ki sedaj meri v višino 760 mm. Motocikel je opremljen s kardanskim prenosom moči na zadnje kolo, suh pa sedaj tehta 184 kg.