Toyota napoveduje dvojne točke!

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Novi Toyotin tehnični direktor Mike Gascoyne verjame, da lahko Toyotino moštvo na bližajoči se otvoritveni dirki nove sezone v Melburneu osvoji točke z obema dirkačema, če bo tehnika novega TF104 zdržala do cilja. Novi dirkalnik…

Novi Toyotin tehnični direktor Mike Gascoyne verjame, da lahko Toyotino moštvo na bližajoči se otvoritveni dirki nove sezone v Melburneu osvoji točke z obema dirkačema, če bo tehnika novega TF104 zdržala do cilja. Novi dirkalnik je program testiranj v času pred začetkom sezone prestal dobro in brez večjih težav deloval zanesljivo. Moštvo je predstavilo tudi nekaj novosti na področju aerodinamike, ki so jim dodale še nekaj dodatnega zagona pred prvo dirko, kjer se bodo prvič letos spopadli s konkurenco in videli ali se bodo napovedi in pričakovanja uresničila.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.