12 potencialnih voznikov!

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Četrtkovega sestanka za Grande Punto Cup se je po besedah Mirka Marinška udeležilo veliko število interisentov, po njegovih ocenah pa je 12 resnih. V četrtek, 23. decembra, so se v prostorih Metal Profila v Podgorju…

Četrtkovega sestanka za Grande Punto Cup se je po besedah Mirka Marinška udeležilo veliko število interisentov, po njegovih ocenah pa je 12 resnih.

V četrtek, 23. decembra, so se v prostorih Metal Profila v Podgorju pri Kamniku sestali vozniki, ki želijo prihodnje leto nastopati v pokalu Grande Punto Cup. Za ljubitelje dirkanja zasnovan pokal je pritegnil kar nekaj že znanih in izkušenih dirkačev. Sestanka so se med drugimi številnimi navdušenci udeležili Aleš Bužga, Habjan, Zoran Poglajen, Denis Boštjančič (voznik nekdanjega Daihatsu pokala), Klemen Čampa, Jure Marinšek, Ivanuša in Andrej Jaklin.

Sklep sestanka je bil, da vsi, ki želijo v sezoni 2011 tekmovati v omenjenem pokalu nakažejo kavcijo v višini 1000 evrov do 15. januarja 2011. Največ voznikov želi z Grande Puntom nastopati na krožno-hitrostnih dirkah.

Več na rally.avtomanija.com