Kdo želi dirkati?

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Za nami sta že dva tekmovalna konca tedna Alpe Adria Clio pokala v katerem nastopa več kot dvajset izredno izenačenih tekmovalcev. Zadnja dirka se je odvijala na madžarskem dirkališču Hungaroring kjer je kot edini slovenski…

Za nami sta že dva tekmovalna konca tedna Alpe Adria Clio pokala v katerem nastopa več kot dvajset izredno izenačenih tekmovalcev. Zadnja dirka se je odvijala na madžarskem dirkališču Hungaroring kjer je kot edini slovenski predstavnik nastopil Luka Bravec in zasedel dvakrat osmo mesto.

Lema racing pod vodstvom Mira Marinška se zaveda, da je vstop v ta bencinski šport vedno pogojen z velikim začetnim finančnim vložkom, zato želi ponuditi širši populaciji opcijo najetja povsem novega pokalnega renault clia. Avtomobil je pred dnevi že prišel v Slovenijo in ga je po besedah Marinška mogoče najeti ali samo za trening oziroma promocijske vožnje na katerem izmed bližnjih dirkališč oziroma poligonov (Grobnik, Logatec, Raceland,…) ali pa za nastope na dirkah. Poleg ponuja tudi vso tehnično znanje, podporo, logistiko in opremo. Miro Marinšek z ekipo znanje deloma črpa iz švicarskega pokala formula renault 2.0, kjer njegov sin Jaka v letošnji sezoni uspešno nastopa ter seveda tudi iz dolgoletnih lastnih dirkaških izkušenj.

Vse dodatne informacije v zvezi z najetjem pokalnega clia pa lahko dobite na njegovem osebnem elektronskem naslovu [email protected].