Clio Cup 2008

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

5. in 6. julija bosta na Grobniku potekali naslednji dve  krožno-hitrostni dirki pokala Clio Cup, kjer bo vodilno mesto branil Igor Dekleva. Dekleva si je odlično izhodišče priboril z zmago in drugim mestom na  uvodnem…

5. in 6. julija bosta na Grobniku potekali naslednji dve  krožno-hitrostni dirki pokala Clio Cup, kjer bo vodilno mesto branil Igor Dekleva.

Dekleva si je odlično izhodišče priboril z zmago in drugim mestom na  uvodnem krožno-hitrostnem vikendu v Cerkljah. Unčana sedaj čaka nov  izziv, saj dirkališče na Grobniku odlično pozna njegov največji tekmec  v pokalnem tekmovanju Clio Cup Dan Lipoščak. Dekleva je na Grobniku  opravil krajše testiranje, nastavil svoj dirkalnik in zato optimistično čaka obe zelo pomembni dirki.

“Pred nami sta dve težki dirki, saj se zavedamo da je Dan na Grobniku kot doma. Ravno zato smo opravili obsežna testiranja in mislim da nam  je uspelo nastavit dirkalnik, tako da bomo lahko tudi na njemu domačem  dirkališču konkurenčni. Napadli bomo na vso moč in upali na ubranitev  vodilne pozicije v pokalu,” je pred dirko na Grobniku povedal Igor Dekleva.
AK ELEKTRODEKLEVA.SI