Ferrari ali Renault

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Tudi najboljši delajo napake, bi lahko rekli. Na zadnji dirki VN Japonske je Nemec Michael Schumacher po besedah glavnih iz moštva iz Maranella odstopil zaradi okvare na njegovem motorju na zgornjem delu izpušnega ventila valja….

Tudi najboljši delajo napake, bi lahko rekli. Na zadnji dirki VN Japonske je Nemec Michael Schumacher po besedah glavnih iz moštva iz Maranella odstopil zaradi okvare na njegovem motorju na zgornjem delu izpušnega ventila valja. S tem je praktično zapravil vse možnosti za osvojitev prvenstva. Odprto pa ostaja še v boju za konstruktorski naslov.

Vprašajmo se, kolikokrat je Nemec slavil v Braziliji, kjer bo zadnja dirka sezone. In kolikokrat je slavil Alonso? Španec na zadnji dirki zagotovo ne bo silil v ospredje, saj mora le končati dirko, medtem ko mora Schumacher zmagati.

To je teoretično in praktično izvedljivo. Nemec ima dovolj konkurenčen avtomobil in v kolikor bo imel odlične pogoje za nastop si bo brez težav zagotovil prvo štartno mesto… ostalo je odvisno od Alonsa.

Kakorkoli že, čez dobrih devet dni bomo videli razplet. Naj zmaga najboljši. Ne zamudite dirke!


Sorodne vsebine