Zagotovo športni pridih

Aktualno, Novosti

Po vseh mogočih Audijevih S-ih prihaja sedaj še novi S3, torej športna različica Audija, ki se bojuje za kupce v težkem Golfovem razredu. S3 odlikujeta odlično modificiran športni dizajn, podvozje ter seveda dvolitrski turbo motor…

Po vseh mogočih Audijevih S-ih prihaja sedaj še novi S3, torej športna različica Audija, ki se bojuje za kupce v težkem Golfovem razredu. S3 odlikujeta odlično modificiran športni dizajn, podvozje ter seveda dvolitrski turbo motor TFSI, ki premore 195 kilovatov (295 KM).


Prosim, vzemite si čas in si dobro oglejte sliki, ki prikazujeta zunanjost Audijevega S3… kaj porečete? Hudo! Seveda, sprednji odbijač zlit s karoserijo z ostrimi potezami narekuje tempo vožnje novega Audija. Z njim se boste stežka pelali počasi, vendar se boste morali, če ne, boste plačevali kazni po tekočem traku kot naročnino za mobitel. Le višja cifra bo. V notranjosti se ta vznemirjenost seveda primerno nadaljuje. V usnje oblečeni volan je z ravnim spodnjim delom, da je dovolj prostora za noge. Sedeži so oblečeni v usnje ter kakovostno blago. Ne manjkajo znaki S, ki opominjajo na posebnost tega 25 milimetrov k tlom nižjega Audija S3.

Že prej omenjeni TFSI-jev motor zmore 195 kilovatov in 350 Nm največjega navora pri že 2.500 vrtljajih. Motor sodeluje s šeststopenjskim ročnim menjalnikom, ki prenaša moč na vsa štiri kolesa, torej quattro pogon! To zagotavlja pospešek do stotke v 5,7 sekundah ter električni omejeno najvišjo hitrost 250 km/h.


Sorodne vsebine