Potovalno razkošje

Aktualno

Avtomobilski salon v Bologni je priča Mercedesovi študiji viano X-clusive, gre pa za bogato opremljenega velikega enoprostorca, ki je namenjen poslovnežem in tistim, ki veliko potujejo. V ta namen so v njegovi notranjosti vgrajeni žlahtni…

Avtomobilski salon v Bologni je priča Mercedesovi študiji viano X-clusive, gre pa za bogato opremljenega velikega enoprostorca, ki je namenjen poslovnežem in tistim, ki veliko potujejo. V ta namen so v njegovi notranjosti vgrajeni žlahtni materiali, kot so topel bambusov les, ki po celi dolžini prekriva dno vozila.

Viano X-clusive razvaja tudi z udobnimi sedeži, prevlečenimi z usnjem in alcantaro, ki ju najdemo tudi na oblogah vrat, stropu in udobnih naslonjalih za komolce. Da potnikom ne bi primanjkovalo delovnih površin, so v vrata vgrajene električno pomične mizice, potniki pa si lahko postrežejo v majhnem baru, nameščenem za sprednjimi sedeži. Tam se nahaja vodna pipa, hladilnik, kavni avtomat in predal s posodo. Veliki mercedes se ponaša tudi z zmogljivim avdio sistemom, s tem pa možnosti nikakor niso izčrpane. Na doplačilnem seznamu se nahajajo tudi osebni računalnik z dostopom do svetovnega spleta, digitalna televizija, DVD predvajalnik, igralna konzola in fax. Za dovolj velik denarni vložek si lahko v mikrovalovni pečici tudi pripravite topel obrok.