Hyundai spodbuja strokovna znanja za prihodnost

Zanimivosti

Hyundai spodbuja strokovna znanja za prihodnost, zato sta predstavnika Hyundai Avto Trade Ljubljana, g. Franci Cevzar in g. Primož Svoljšak Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad slavnostno predala Hyundai i20. Srednja strokovna šola je vozilo prejela v učne namene pod okriljem Hyundaijevega programa »Skills for the future«. Dijaki, bodoči mladi podjetniki, bodo tako na praktičnem […]

Hyundai spodbuja strokovna znanja za prihodnost, zato sta predstavnika Hyundai Avto Trade Ljubljana, g. Franci Cevzar in g. Primož Svoljšak Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad slavnostno predala Hyundai i20.

Srednja strokovna šola je vozilo prejela v učne namene pod okriljem Hyundaijevega programa »Skills for the future«. Dijaki, bodoči mladi podjetniki, bodo tako na praktičnem primeru spoznavali kakšna znanja in sposobnosti potrebujejo za delo v avtomobilski industriji. Razvijali bodo poslovne ideje, izdelke in storitve, ki so povezani z avtoindustrijo ter ob tem pridobivali ustrezna tehnična znanja, spoznavali pomen tržnega gospodarstva in podjetništva. Svoje poslovne ideje bodo v prvi polovici junija predstavili na evropskem tekmovanju in se potegovali na nagrado »Hyundai Skills for the future«.

 Hyundai_predaja-i20

V okviru programa »Skills for the future« Hyundai spodbuja mlade generacije, da se naučijo dragocenih veščin, ki jih bodo potrebovali za delo v avtoindustriji. Avtomobilska industrija namreč stalno išče usposobljene avtoinženirje, ki jih na trgu dela primanjkuje. Prav zato Hyundai poskuša z »učenjem z delom« izboljšati njihovo zaposljivost ter obenem zbuditi podjetniški duh mlajših generacij Evrope.