Garmin predstavlja premium navigacijo

Aktualno, Novosti

Premium izdelki so v avtomobilski industriji nekaj vsakdanjega. Vsaka znamka že želi izdelati tudi izdelke, ki bi spadali v razred premium. Tokrat je korak naprej storil proizvajalec prenosnih navigacij Garmin. premium nüvi 3597 LMT združuje najboljše v avtomobilski navigaciji, kar ponuja Garmin. S svojo elegantno obliko ter ultra-tankim profilom odraža prefinjeno estetiko, ki ustreza notranjosti vsakega […]

Premium izdelki so v avtomobilski industriji nekaj vsakdanjega. Vsaka znamka že želi izdelati tudi izdelke, ki bi spadali v razred premium. Tokrat je korak naprej storil proizvajalec prenosnih navigacij Garmin. premium nüvi 3597 LMT združuje najboljše v avtomobilski navigaciji, kar ponuja Garmin. S svojo elegantno obliko ter ultra-tankim profilom odraža prefinjeno estetiko, ki ustreza notranjosti vsakega vozila. Nov aktivni magnetni nosilec napravo drži na mestu in jo hkrati tudi napaja.

Poleg funkcij, ki so na voljo za napredno serijo, ima diagonalo zaslona 12,7 cm v brušenem kovinskem ohišju, kot tudi aktivni magnetni nosilec, ki se samodejno zaskoči, ko uporabnik drži napravo blizu nosilca. Ta premium navigator prav tako vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov in prometnih informacij, omogoča prikaz 3D-pokrajin in zgradb na izjemno odzivnem zaslonu na več dotikov.

garmin-nuvi

Nov in izboljšan vmesnik ohranja ves čas prikaz kartografije na zaslonu in dodatne informacije v vrinjenih oknih kot so interesne točke vzdolž načrtovane poti in prometnih informacij v realnem času. Nova funkcijah “Pred vami” (ang. Up Ahead) omogoča lažji dostop do najbližjih interesnih točk. Pokaže se vzdolž kartografije in ves čas obvešča, kje so najbližji servisi, restavracije, bencinske črpalke, bolnišnice in trgovine. nüvi 3597LMT prikazuje tudi omejitve hitrosti, trenutno hitrost, točen čas prihoda na cilj in ime ulice na kateri se trenutno nahajate. Brezžična tehnologija Bluetooth® uporabnikom omogoča prostoročno telefoniranje preko vgrajenega mikrofona in zvočnika nüvi. 

Novost je tudi Garmin Express. To jenov način, ki ohranja nüvi posodobljen. Uporabniki preprosto naložijo brezplačno programsko opremo, da prejemajo brezplačne doživljenjske programske nadgradnje. “Garmin Express” prav tako nudi enostaven način za nadgradnjo kartografij, arhiv ali prenos podatkov in nalaganje vsebine kot so brezplačne ikone vozil, glasov in armaturne plošče.