Bosch ponuja številne novosti na Automechaniki 2014

Zanimivosti

Bosch razstavlja na 2300 kvadratnih metrih v hali 9 na letošnji Automechaniki v Frankfurtu. Od 16. do 20. septembra 2014 bo vodilni celostni ponudnik za trgovino in delavnice predstavil svojo široko paleto rezervnih delov, diagnostike in opreme za delavnice ter storitvene dejavnosti in koncepte delavnic.  Poudarek je na novih tehnologijah za delavnico Eden od vrhuncev […]

Bosch razstavlja na 2300 kvadratnih metrih v hali 9 na letošnji Automechaniki v Frankfurtu. Od 16. do 20. septembra 2014 bo vodilni celostni ponudnik za trgovino in delavnice predstavil svojo široko paleto rezervnih delov, diagnostike in opreme za delavnice ter storitvene dejavnosti in koncepte delavnic. 

Poudarek je na novih tehnologijah za delavnico

Eden od vrhuncev sodelovanja podjetja Bosch na sejmu je tehnološka izpopolnitev poslovanja delavnice. Vse močnejše povezovanje namreč spreminja tudi naravo servisnih storitev. Bosch je razvil potrebne module in namerava na Automechaniki predstaviti nove tehnologije za »povezano delavnico«. Še posebno zanimiv modul je uporaba obogatene resničnosti za popravila motornih vozil in usposabljanja. Na razstavnem prostoru bodo obiskovalci imeli na številnih postajah sami priložnost preizkusiti obogateno resničnost z uporabo svojega pametnega telefona. Od začetka septembra naprej bo brezplačna aplikacija na voljo za prenos s spletne strani Automechanika Bosch www.bosch-automechanika.com.

Predstavitve in usposabljanje v živo na odru Podjetje Bosch bo na velikem odru predstavilo trenutni pester program. Profesionalni izobraževalci bodo pokazali nove tehnologije in usposabljanje v živo, vključno z diagnostičnimi rešitvami za električna in hibridna vozila.

Bosch-delavnica

Rezervni deli in diagnostika: gostitelj inovacij in razvoja

Bosch bo predstavil in v živo prikazal številne nove izdelke in rešitve. To vključuje izpopolnitev rezervnih delov, kot so nove zelo zmogljive svečke za motorje z neposrednim vbrizgom goriva ali metlice brisalcev z inovativnim adapterskim sistemom Aerotwin Plus. Posebej za uporabo v delavnicah Bosch zdaj ponuja robusten tablični računalnik, ki kot enota za diagnostični nadzor (DCU 130) nadzoruje vse module testiranja in diagnostike podjetja Bosch. Podjetje je prvič predstavilo DCU na letošnji Automechaniki skupaj z novim diagnostičnim testerjem KTS 800 Truck. Diagnostični tester Novi KTS 440 zaokrožuje preizkušeno in dokazano linijo KTS. Premierno bosta predstavljena tablična računalnika DCU 100 in DCU 220, ki temeljita na operacijskem sistemu Windows. Programska oprema Bosch za delavnice Esitronic Bike bopredstavljena na motorju. Celoten strokovni sistem za gospodarska vozila Bosch bo prav tako predstavljen v živo na tovornjaku – vključno z diagnostično enoto za gospodarska vozila, ki uporabljajo Esitronic 2.0 Truck. Bosch bo predstavil strokovno testiranje komponent dizelskega vbrizgavanja konvencionalnih injekcijskih šob in injektorjev za motorje s skupnim vodom za osebna in gospodarska vozila na kompaktni preskusni napravi EPS 205, ki je prav tako novost. Novi Remote Service za servisne enote klimatskih sistemov ACS 752 Bosch bo prav tako predstavljen prvič. Predstavili bodo tudi posebne rešitve in nekaj novih telematskih izdelkov ter razširjeno linijo Bosch za proizvajalce vozil.