Drugačna promocija Citroena C4 Cactus

Zanimivosti

Pri Citroen Slovenija, so ob lansiranju vozila C4 Cactus pripravili tudi »street marketing » akcijo, kjer predstavljamo vozilo Citroën C4 Cactus na zanimiv način. Promotorji s »Cactus triciklom« delijo sladka presenečenja, sladolede brendirane v ovitek C4 Cactus. Istočasno vabijo vse na brezplačne testne vožnje. Vsi, ki v septembru opravijo testno vožnjo s Citroën C4 Cactusom sodelujejo tudi […]

Pri Citroen Slovenija, so ob lansiranju vozila C4 Cactus pripravili tudi »street marketing » akcijo, kjer predstavljamo vozilo Citroën C4 Cactus na zanimiv način. Promotorji s »Cactus triciklom« delijo sladka presenečenja, sladolede brendirane v ovitek C4 Cactus.

Istočasno vabijo vse na brezplačne testne vožnje. Vsi, ki v septembru opravijo testno vožnjo s Citroën C4 Cactusom sodelujejo tudi v nagradni igri za 6-mesečno uporabo C4 Cactusa. Promocije se izvajajo v mesecu septembru v vseh večjih mestih v Sloveniji. Na spletni strani: www.citroen.si je na voljo možnost rezervacije testne vožnje, program promocij in tudi interaktivni zemljevid, s točno lokacijo kje se promocijska ekipa s cactus triciklom nahaja.

Citroen-promocija