BMW serije 2 Gran Tourer 2015

Novosti

Novi BMW serije 2 Gran Tourer velja za pionirja, ko gre za združevanje tradicionalnih atributov kompaktnega (MPV) segmenta vozil, kot sta na primer prostorska funkcionalnosti in udobje z značilnim poudarkom na dinamiki, eleganci in kakovosti BMW. BMW serije 2 Gran Tourer ponuja obilico prostora (do sedem sedežev , veliko mero raznovrstne uporabe in inovativno fleksibilnostjo. […]

Novi BMW serije 2 Gran Tourer velja za pionirja, ko gre za združevanje tradicionalnih atributov kompaktnega (MPV) segmenta vozil, kot sta na primer prostorska funkcionalnosti in udobje z značilnim poudarkom na dinamiki, eleganci in kakovosti BMW.

BMW serije 2 Gran Tourer ponuja obilico prostora (do sedem sedežev , veliko mero raznovrstne uporabe in inovativno fleksibilnostjo.

Ob vstopu na trg je na razpolago pet motorjev s turbinskim polnjenjem in štirikolesni pogon BMW xDrive. Poleg osnovne bo BMW serije 2 Gran Tourer na voljo v štirih dodatnih modelnih različicah.

BMW-2-zoom-orig

Svetovna premiera BMW serije 2 Gran Tourer bo marca na Avtosalonu v Ženevi, v pooblaščenih salonih BMW po Sloveniji pa v začetku junija 2015.

bmw-2-zadaj