Auris Touring Sport, RAV4 ter koncepta

Aktualno, Novosti, Saloni

Toyota uresničuje svojo vizijo ustvarjanja vedno boljših avtomobilov od primata v izdelavi hibridov preko nagrajenih športnih  avtomobilov, do lansiranja 4. generacije svojega pionirskega SUV in vse do vrhunca prihodnje urbane mobilnosti. Koncept FT-86 Open Koncept Toyota FT-86 Open je vznemirljiva različica opevanega in nagrajenega GT86. Ustvarjen zato, da zbuja pozornost, obenem pa predstavlja zgled sodobnih […]

Toyota uresničuje svojo vizijo ustvarjanja vedno boljših avtomobilov od primata v izdelavi hibridov preko nagrajenih športnih  avtomobilov, do lansiranja 4. generacije svojega pionirskega SUV in vse do vrhunca prihodnje urbane mobilnosti.

Koncept FT-86 Open

Koncept Toyota FT-86 Open je vznemirljiva različica opevanega in nagrajenega GT86. Ustvarjen zato, da zbuja pozornost, obenem pa predstavlja zgled sodobnih inženirskih reštev za tovrstna vozila. Koncept FT-86 Open bo pokazal kako je užitek v vožnji mogoče dvigniti na višjo reven.

toyota koncept 2013

TOYOTA i- ROAD

TOYOTA i- ROAD je kompakten, zabaven in brez emisij CO2. Gre za koncept osebne mobilnosti, ki omogoča moderen način prevoza ene ali dveh oseb v urbanih okoljih.

toyota iroad koncept 2013

Auris Touring Sport

Po prvi predstavitvi v Parizu sedaj Auris Touring Sport odpira svoja vrata in se predstavlja Evropi in svetu, s specifikacijami, merami in zmogljivostmi.

toyota auris karavan 2013

Dinamično obliko združuje prostornostjo in praktičnostjo, hkrati pa s svojo hibridno različico predstavlja pomembno novost na trgu. Auris Touring Sport bo predstvaljal novo referenco v kategoriji srednjih karavanov.
Premiera novega Auris Touring Sporta bo popestrena z oblikovalsko študijo Auris Touring Sport ‘’Black’’.

RAV4

toyota rav4 2013Četrta generacija RAV4 se bo Evropi prvič predstavila prav v Ženevi. Novi RAV 4 nadaljuje sloves pionirja cestnih SUV, hkrati pa s povečano prostornostjo in udobjem nagovarja širši krog kupcev, npr. moderne družine, ki za svoj aktivni način življenja potrebujejo več avtomobila.

Novi RAV4 prinaša prepoznavno obliko, prefinjeno vrhunsko kvaliteto, zanimivo in premišljeno notranjost, večjo učinkovitost in številne izboljšave vseh motorjev in pogonov. Premiera novega RAV4 bo podprta z dvema študijama – RAV4 ‘Premium’ in RAV4 ‘Avantura’.