Video: Pro Karting Ljubljana onboard

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Po zaslugi uspešnega slovenskega dirkača Vladimirja Stankoviča je Ljubljana te dni dobila novi karting poligon na Brnčičevi ulici za avtohišo Hyundai. Znani gorsko-hitrostni dirkač in prvak Stankovič je poskrbel in s prijatelji uredil približno 400 metrov progo, ki še najbolj spominja na tisto v Monaku, saj tu izletnih con, ki bi dopuščale napake, namreč ni. […]

Po zaslugi uspešnega slovenskega dirkača Vladimirja Stankoviča je Ljubljana te dni dobila novi karting poligon na Brnčičevi ulici za avtohišo Hyundai.

Uradna otvoritev bo že ta mesec - do konca maja 2013!

Uradna otvoritev bo že ta mesec – do konca maja 2013!

Znani gorsko-hitrostni dirkač in prvak Stankovič je poskrbel in s prijatelji uredil približno 400 metrov progo, ki še najbolj spominja na tisto v Monaku, saj tu izletnih con, ki bi dopuščale napake, namreč ni. Za najem je pripravljenih trenutno 8 bencinskih kartov s Hondinimi 390 kubičnimi pogonskimi agregati, ki ponujajo 9,69 kW oziroma  13 konjskih moči.

Najboljša stvar pri vsem tem pa je možnost registracije na njihov sistem kart-timer, ki omogoča online spremljanje časov, kot tudi nastavljanje svojega profila, sledenje svojim in prijateljevim najboljšim časom in seveda preseganje le teh. Brezplačno se lahko registrirate na kart-timer.com. Več informacij tudi na uradni strani karting centra: karting-ljubljana.si.

Prvi pa smo posneli onboard video. Spodaj preverite kako si sledijo zavoji!