Za boljši preboj v ZDA

Aktualno

Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volva, se je osredotočil na izboljšanje znamke in prihodnost Volva v ZDA, med govorom na avtomobilskem salonu v Los Angelesu. » Od zdaj naprej lahko od nas pričakujete, da bomo…

Stefan Jacoby, predsednik in CEO Volva, se je osredotočil na izboljšanje znamke in prihodnost Volva v ZDA, med govorom na avtomobilskem salonu v Los Angelesu.

»Od zdaj naprej lahko od nas pričakujete, da bomo stvari delali hitreje, bolje in pametneje,« pravi Stefan Jacoby. »Nove ideje bomo na trg pripeljali hitreje. Osredotočeni smo na pristop,  pri katerem voznika postavljamo v ospredje, hkrati pa bomo stopili ven iz množice z drugačnim, individualnim izkustvom. Vendar ne s kopiranjem naših glavnih tekmecev. Sami bomo naredili svoj, edinstven skandinavski profil.«

Skandinavski dizajn in kakovost, varnost na najvišjem nivoju in okoljska tehnologija, bodo ostali srce in duša Volva tudi v prihodnosti.

Ne-kompromisni električni avtomobili

»Naše osredotočenje na zmanjšanje CO2 emisij je dober primer. Vse več ljudi sprašuje po učinkoviti rabi goriva, alternativnih gorivih in po inovativnih električnih vozilih. Vendar takšni ljudje ne sprejmejo nobenega kompromisa pri užitku lastništva luksuznega vozila. Zakaj bi? Ves čas delamo na mnogih pobudah, ki bodo nudile popolno izkušnjo kot v tradicionalnih vozilih,« pravi Stefan Jacoby.

Volvo bo začel s testiranjem testne flote volva C30 DRIVe Electric v Kaliforniji v prihodnjem letu.

»Delali bomo trdno, da bomo lahko zadovoljili ameriške kupce luksuznih vozil v prihodnjem letu. To predstavlja predstavitev še več atraktivnih produktov in izboljšanje naše skrbi do strank. Novi Volvo bo drugačen proizvajalec luksuznih avtomobilov, za boljši svet,« doda za konec Stefan Jacoby.