Športnik z velikega platna

Aktualno, Zanimivosti

Audi se v New Yorku predstavlja s futurističnim športnim kupejem RSQ, ki nastopa v znanstveno-fantastičnem filmu »Jaz, robot« skupaj s holywoodskim glasbenikom in igralcem Willom Smithom. Novičko v zvezi s tem ste si lahko na…

Zaključili smo z anketo v kateri smo spraševali naše bralce kdo bo postal letošnji svetovni prvak v formuli ena. Sicer se sezona še ni začela in ste vsi skupaj lahko kvečjemu le na slepo ugibali so rezultati zanimivi. V 41 dneh smo prejeli 394 odgovorov.

Na izbiro smo vam dali šest možnosti; Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Michael Schumacher, Juan Pablo Montoya, Jarno Trulli in »nihče od naštetih«. V prvih dneh je vodstvo takoj prevzel Alonso, z malo večjim zaostankom pa sta mu sledila Raikkonen in Schumacher. Po preteku dvajsetih dni od pričetka ankete se je na prvem mestu poleg Alonsa znašel Schumacher. Ob zaključku ankete je največ glasov dobil Kimi Raikkonen (122 glasov oziroma 31,0% ), za njim si skupaj drugo mesto delita Fernando Alonso in Michael Schumacher oba po 117 glasovoziroma 29,7 odstotkov na vsakega. Juana Pabla Montoyo (15 glasov, 3,8%) in Jarna Trullija (7 glasov, 1,8%) ste dragi bralci povsem odpisali, saj sta pristala na zadnjih dveh mestih. Odgovor »nihče od naštetih« je končal na četrtem mestu in prejel 16 glasov oziroma 4,1odstotkov. Le kdo od tistih, ki jih nismo vključili v anketo bi morda lahko postal prvak?

Naslednjo anketno vprašanje se glasi: Kdo je najboljši slovenski voznik-ca?


Sorodne vsebine