Z Dunlop pnevmatiko na izlet

Aktualno, Zanimivosti

Toplejši vikendi so pred vrati, idej za kratek izlet pa verjetno ne primanjkuje. Ste kdaj pomislili, da najpomembnejši del avtomobila, ki vas …

Toplejši vikendi so pred vrati, idej za kratek izlet pa verjetno ne primanjkuje. Ali veste, da je najpomembnejši del avtomobila, ki vas varno pripelje iz točke A v točko B pravzaprav dobra pnevmatika?

Ob tej besedi vsak ljubitelj konjičkov na štirih kolesih kaj hitro pomisli na Dunlop. Ekipa naših novinarjev – tokraj združena pod ime “Rumena podmornica” – je sprejela zanimiv izziv, ki so ga predstavili pri Dunlop Slovenija. Gre namreč za pot od Ljubljane do rojstnega mesta gospoda, ki je Dunlopovo pnevmatiko izumil. Mogoče veste kje bi to bilo? Zmagovalna ekipa se bo podala vse do Škotske, svojo pot pa bo morala čim bolj zanimivo začiniti.

Preden pa se na pot odpravijo, morajo prepričati vas. Na spodnji povezavi si lahko ogledate njihov predstavitveni video in se samo odločite, ali si zaslužijo vašo podporo. Preverite lahko tudi ostale prijavljene zmagovalce.

GLASUJ ZA EKIPO