Video: 10. Novoletni skok v morje, 1.1.2014

Aktualno, Zanimivosti

Ni ravno avtomobilska tematika, je pa pomembno, da smo bili poleg! Iskali smo in iskali prostovoljca in ga na koncu vendarle našli. Gregor se je velikodušno javil, da v imenu uredništva 1. januarja skoči v zgolj 11 stopinj “toplo” slovensko morje.

gregor srpcic in skok v morje 2014Ni ravno avtomobilska tematika, je pa pomembno, da smo bili poleg! Iskali smo in iskali prostovoljca in ga na koncu vendarle našli. Gregor se je velikodušno javil, da v imenu uredništva Avto.Over.Net v sredo, 1. januarja 2014, skoči v zgolj 11 stopinj “toplo” slovensko morje. Uspelo mu je, kot tudi ostalim pogumnim, kar lahko preverite v spodnjem kratkem simpatičnem posnetku.

10. Novoletni skok v morje je bil 1. januarja 2014 v Portorožu. Lokacija je bila zaradi napovedane nizke oseke iz Centralne plaže prestavljena na dosedanjo lokacijo, plažo Meduza… In ključna podatka sta temperatura vode 11 stopinj in temperatura zraka 13 stopinj Celzija! Čestitke najpogumnejšim za skok v vodo. Organizator je izredno vesel pozitivnega in veselega dogodka ter sporoča, da se vidimo naslednje leto, 1. 1. 2015, ob 14.00 uri v Portorožu! V vodo je sicer skočilo nekaj več kot 350 prijavljenih.