Vesel in ljubezni poln Valentinov dan

Aktualno, Zanimivosti

“Goreče srce in ljubezni polno srce, kakšen dober občutek je ta ljubezen,” pravi slovenski stunt rider. Daj vse od sebe svoji ljubljeni osebi in nikoli ne nehaj ljubiti še dodaja! RO©K ON! in vesel ter ljubezni poln Valentinov dan! Dobro pa je vedeti kaj je ljubezen. To ni čustvo, ni romantika ali dober seks. Ljubezen je […]

“Goreče srce in ljubezni polno srce, kakšen dober občutek je ta ljubezen,” pravi slovenski stunt rider.

rok bagoros valentinovo 2013Daj vse od sebe svoji ljubljeni osebi in nikoli ne nehaj ljubiti še dodaja! RO©K ON! in vesel ter ljubezni poln Valentinov dan!

Dobro pa je vedeti kaj je ljubezen. To ni čustvo, ni romantika ali dober seks. Ljubezen je potreba po varni navezanosti. In s tem, da smo na nekoga navezani ni popolnoma nič narobe! Uživajte v spodnjem videu, ki ga je pripravil Rok.

Foto: Matej Mitruševski – Mitrumedia


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine