Vabilo: »Motoristi za motoriste«

PR novica

Vabimo vas v AMZS Center varne vožnje na Vransko, kjer se boste lahko udeležili brezplačnih delavnic varne vožnje za motoriste in s tem poskrbeli za večjo varnost na naših cestah.

Dober voznik

Vabimo vas v AMZS Center varne vožnje na Vransko, kjer se boste lahko spremljali delavnic varne vožnje za motoriste in s tem poskrbeli za večjo varnost na naših cestah. Vsak pravi motorist ve, da je motor mnogo več kot le hobi. Je način življenja in – kar je še posebej pomembno – motor lahko življenja tudi rešuje.

Motoristi reševalci imajo pri posredovanju v prometnih nesrečah izjemno pomembno vlogo, česar se v Zavarovalnici Triglav dobro zavedajo. Ker so sami vedno pripravljeni nesebično priskočiti na pomoč, bo tokrat Zavarovalnca Triglav ponudila pomoč njim.

Skupaj zmoremo več!

Donacijo Zavarovalnice Triglav, namenjeno motoristom reševalcem (Zdravstveni dom Maribor, postaja UKC Ljubljana, Zdravstveni dom Koper), bo omogočila prav vaša prisotnost in sodelovanje na dogodku.

Kje in kdaj se dobimo?

AMZS Center varne vožnje, Vransko,

nedelja, 6. 4. 2014, 10:00 – 17:00.

Rok za prijavo se je iztekel 2. 4. 2014. Kapacitete na poligonu so žal zapolnjene. Kljub vsemu vas vabimo, da se nam pridružite in sodelujete v ostalih spremljevalnih aktivnostih.

Pogledate lahko tudi odrobnejši program prireditve.

Vabimo vas torej na Vransko, kjer se boste lahko preizkusili v različnih delavnicah varne vožnje, pestre in zanimive  bodo tudi spremljevalne aktivnosti. To bo tudi odlična priložnost za  druženje ter zabavanje s kolegi motoristi, predvsem pa boste lahko osebno spoznali motoriste reševalce in jim s svojo prisotnostjo tudi pomagali. Poleg novih znanj in poznanstev boste vsi udeleženci z dogodka odpeljali s seboj tudi darilo – spominsko motoristično rutko. Poskrbeljeno bo tudi za pijačo in hrano.

V primeru dežja bo dogodek odpadel.

Pa še to. Ste se že seznanili z osveženo ponudbo zavarovanj za motorna kolesa, ki so ga soustvarjali zaposleni Zavarovalnie Triglav, tudi sami aktivni motoristi? Ker motoristi najbolje razumejo motoriste, je prenovljena ponudba vsekakor vredna ogleda.

Oglasno sporočilo