Uspešen nastop posadke Premrl-Brešer na reliju Velenje

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Že na drugem rallyu za državno prvenstvo je viden napredek posadke Premrl-Brešer. S svojim novim dirkalnikom DS3 R3 sta, kljub začetnim težavam, uspešno zaključila tekmovanje. Tretji letošnji reli za državno prvenstvo Slovenije, in sicer 29. Fuchs Rally Velenje, je posadka G.Premrl-G. Brešer opravila odlično. V soboto zjutraj je bilo na sporedu šest hitrostnih preizkušenj na dveh različnih trasah ter popoldan […]

Že na drugem rallyu za državno prvenstvo je viden napredek posadke Premrl-Brešer. S svojim novim dirkalnikom DS3 R3 sta, kljub začetnim težavam, uspešno zaključila tekmovanje.

Forma posadke Premrl-Brešer z novim dirkalnikom se strmo izboljšuje

Forma posadke Premrl-Brešer z novim dirkalnikom se strmo izboljšuje

Tretji letošnji reli za državno prvenstvo Slovenije, in sicer 29. Fuchs Rally Velenje, je posadka G.Premrl-G. Brešer opravila odlično. V soboto zjutraj je bilo na sporedu šest hitrostnih preizkušenj na dveh različnih trasah ter popoldan še dve.  Nazadnje je bil na vrsti superspecial Jezero. Na prvi HP sta imela veliko srečo pri izletu pri katerem je dirkalnik dobil le malo poškodb katere so mehaniki popravili, tako da to ni bilo usodno za nadaljevanje. V nadaljevanju je posadka iz HP v HP samo še napredovala in konkurenci močno dihala za ovratnik. Na nekaterih HP sta nekatere konkurente celo prehitela in s tem dokazala, da se res hitro učita.

Na reliju sta skupno zasedla 8. mesto

Na reliju Velenje sta skupno zasedla 8. mesto

Uvrstitve posadke Premrl-Brešer:

Rally Velenje – skupno: 8. mesto.

Slo. državno prvenstvo:
Generalna razvrstitev: 5. mesto
Divizija 2: 4. mesto

Pokal Mitropa generalno: 6.mesto
Pokal Mitropa 2WD: 3.mesto

Naslednji rally sledi čez tri tedne v Mariboru.