Subaru se v Sloveniji širi

Aktualno

Blagovna znamka Subaru je na slovenskem trgu od maja dalje prisotna še na enem mestu. AVTO SERVIS KRŽIČ na Vrhniki je postal pooblaščeni partner družbe SUBARU ITALIA.

Blagovna znamka Subaru je na slovenskem trgu od maja dalje prisotna še na enem mestu.

AVTO SERVIS KRŽIČ na Vrhniki je postal pooblaščeni partner družbe SUBARU ITALIA za prodajo in servisiranje vozil te znamke in sicer na naslovu, ki ga mnogi že poznajo – Pod Hruševco 17.

Subaruji so v Sloveniji priljubljeni predvsem pri uporabnikih, ki pogosto potrebujejo 4x4 pogon zaradi težje dostopnosti do njihovih domov, vinogradov...

Subaruji so v Sloveniji priljubljeni predvsem pri uporabnikih, ki pogosto potrebujejo 4×4 pogon zaradi težje dostopnosti do njihovih domov, vinogradov…

Tradicija, ki traja že 27 let je zdaj zaokrožena z odprtjem novega prodajno-servisnega centra. Prepričani so, da v zadovoljstvo vseh obstoječih in bodočih lastnikov vozil znamke Subaru.

Subaru je tako v Sloveniji prisoten na treh mestih – INTERSERVICE v Ljubljani in AVTO SERVIS KRŽIČ na Vrhniki sta pooblaščena prodajno-servisna centra, SERVIS ŠTERN v Kranju pa je pooblaščeni servis.

Želijo si, da bi v prihodnje z ustreznimi partnerji še razširili ponudbo na nekaj krajev v ostalih predelih Slovenije in tako postali še bližji in bolj dostopni kupcem.