Slovenska revolucija urbane mobilnosti

Novosti

Električna kolesa predstavljajo nov trend urbane mobilnosti. Vse bolj zasedena mestna središča, potreba po gibanju in želja po svobodi so glavni dejavniki za močan razcvet tovrstne industrije. Sodobnemu trendu se pridružujemo tudi Slovenci z lastno blagovno znamko S-BIKES, ki so jo skupaj z mednarodnimi dobavitelji razvili pri podjetju Špan. Njihov prvi produkt – S-BIKES Smart […]

Električna kolesa predstavljajo nov trend urbane mobilnosti. Vse bolj zasedena mestna središča, potreba po gibanju in želja po svobodi so glavni dejavniki za močan razcvet tovrstne industrije. Sodobnemu trendu se pridružujemo tudi Slovenci z lastno blagovno znamko S-BIKES, ki so jo skupaj z mednarodnimi dobavitelji razvili pri podjetju Špan.

Njihov prvi produkt – S-BIKES Smart 01 je že na voljo prvim slovenskim kupcem.

S-BIKES Smart 01 spreminja pogled na rabo kolesa. Okvir električnega kolesa je namreč zložljiv. Zloženo kolo je po zaslugi lahkega okvirja mogoče pospraviti v praktično vsak prtljažnik osebnega vozila ali ga celo zložiti pod mizo v pisarni.

sbike-smart-kolo

Okvir ima vgrajeno Samsung baterijo, ki omogoča polnjenje preko običajne električne vtičnice. Baterijo je mogoče polniti tudi ločeno od kolesa. Po zaslugi zmogljivega motorja in elektronike pomaga kolesarju do kar 65 km oddaljenih ciljev. Kolo ima pet načinov delovanja, ki jih uporabnik enostavno izbira preko krmilnika ECO-SPORT. V ECO načinu je prilagojen maksimalni doseg kolesa, medtem ko športni način omogoča že kar adrenalinske pospeške. Dodatno uporabnost kolesa omogoča tudi serijsko vgrajena vtičnica USB, ki omogoča polnjenje električnih naprav, kot so mobilni telefoni, navigacijske naprave ali prenosni računalniki.

elektricno-kolo-morje-dekleta

Velik poudarek so namenili sami opremi in podobi kolesa S-BIKES Smart 01. Serijsko je opremljen z LED lučmi, perforiranimi visoko zmogljivimi disk zavorami, 3-krakimi litimi platišči v mat črnem izgledu, 7 stopenjskim menjalnikom SHIMANO s ščitnikom, potovalnim računalnikom, upravljalnikom delovanja ECO SPORT s petimi režimi upravljanja elektro motorja, integriranim opozorilnim zvoncem ter prilagodljivim prednjim vzmetenjem.