Slovaška in FIA WTCC 2012

Avtomobilizem, Šport

Da so dirke naporna reč je najverjetneje že znano. Vendar še vedno se najde precejšen odstotek ljudi, ki temu preprosto ne verjame. V sled tega smo se v uredništvu Avto.Over.Net odločili, da pripravimo krajši prispevek o tem kaj se dogaja na dirkah.

Da so dirke naporna reč je najverjetneje že znano.
 

Vendar še vedno se najde precejšen odstotek ljudi, ki temu preprosto ne verjame.

V sled tega smo se v uredništvu Avto.Over.Net odločili, da pripravimo krajši prispevek o tem kaj se dogaja na dirkah in v zaodrju. Da bi vse skupaj imelo še večji pomen smo se tik pred prvomajskimi prazniki odpravili na dirko svetovnega prvenstva turnih avtomobilov FIA WTCC na slovaško dirkališče Slovakiaring. Povzetek dogajanja smo strnili v dva krajša spodnja videa.

7A0E9D2C-9823-11E1-9566-4FAE65B94067

Bojda sta tekom vikenda prevladovala Chevroletova voznika Yvan Muller in Robert Huff. Povprašali smo ju malce o dekletih, a sta bila sila zadržana. Huff je celo raje temo preusmeril na svojo ženo ter spregovoril o tem kako jo ima rad. Pohvalno. Vsekakor bo njegova žena izredno vesela, ko bo to prebrala, vendar nas so bolj zanimali moteči dejavniki na in ob dirki.

 Prvo dirko na slovaškem je sicer slavil Seatov izkušeni voznik Gabriele Tarquini, ki tekmuje za zasebno moštvo Lukoil Racing Team, ter drugo zvesti in zaljubljeni Robert Huff.

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.