Začenja se Kia Road Show 2012

Aktualno

Kia bo v sodelovanju s finančnim partnerjem Hypo Alpe Adria v prihajajočih mesecih organizirala dogodek Kia Road Show 2012. To je že četrto leto zapored, da Kia v Sloveniji organizira tovrstne dogodke. Na sporedu bo 15 dogodkov z bogatim programom.

Kia bo v sodelovanju s finančnim partnerjem Hypo Alpe Adria v prihajajočih mesecih organizirala dogodek Kia Road Show 2012.
 

To je že četrto leto zapored, da Kia v Sloveniji organizira tovrstne dogodke. 



82EB7E36-991F-11E1-AE49-4FAE65B94067

Na sporedu bo 15 dogodkov z bogatim športno-zabavnim spremljevalnim programom, ki bodo trajali do 17. junija 2012 pred največjimi trgovskimi centri po vseh večjih slovenskih mestih. 

Že ta konec tedna (12. in 13. maja) bosta dogodka v Novi gorici (Qlandia) in Slovenj Gradcu (Mercator).



Med samimi dogodki imajo stranke možnost nakupa vozil KIA po še ugodnejših pogojih, ki bodo veljali le v času trajanja dogodka (2 dni) in le pri tistem zastopniku, kjer se dogodek odvija.



Kia je sicer velik podpornik športnih dogodkov (evropsko in svetovno prvenstvo v nogometu, teniški Australian Open, košarkarski NBA in ABA liga, številni klubi in reprezentance v različnih športnih – nogomet, košarka, odbojka, hitrostno drsanje, smučarski skoki itn.), zato bodo imeli vsi dogodki športni pridih.



Ker je Kia dolgoletni sponzor nogometnih organizacij UEFA in FIFA in je EURO 2012 pred vrati, bodo vsi dogodki nogometno obarvani in na njih bo mogoče osvojiti številne nagrade. Prav gotovo se bodo vsi obiskovalci še kako potrudili za glavno nagrado – ogled polfinalne tekme Evropskega prvenstva v nogometu, ki bo 28. junija v Varšavi in na katero srečnež lahko s sabo pelje še nekoga po svoji izbiri.    



Več informacij o dogodkih in nagradni igri na: www.kia.si/roadshow 

Več informacij o nagradni igri na: http://www.facebook.com/KIASlovenija



Lokacije in datumi dogodkov:

–    12.-13.05. – Nova gorica (Qlandia) in Slovenj Gradec (Mercator)

–    19.-20.05. – Ptuj (Qlandia) in Ljubljana (Mercator Hipermarket Šiška)

–    26.-27.05 – Novo mesto (Qlandia) in Lesce (Mercator)

–    02.-03.06. – Murska Sobota (BTC) in Celje (Citycenter)

–    09.-10.06. – Velenje (Velejapark) in Kranj (Qlandia)

–    16.-17.06. – Maribor (Mercator center Mercator)