Prva šolska nedelja vabi motokrosiste v Slovenske Konjice

Aktualno, Motociklizem, Šport

Počitnic je konec tako za šolarje kot motokrosiste. Tokrat so na vrsti tekmovalci v pokalnem in amaterskem tekmovanju v motokrosu, da se pomerijo na spektakularni stezi pod Viaduktom Škedenj. Organizator AMD Slovenske Konjice vabi vse ljubitelje na ogled atraktivnih dirk. Vstop je prost, zato še posebej toplo vabljene družine! Dirke se bodo začele že ob […]

Počitnic je konec tako za šolarje kot motokrosiste. Tokrat so na vrsti tekmovalci v pokalnem in amaterskem tekmovanju v motokrosu, da se pomerijo na spektakularni stezi pod Viaduktom Škedenj. Organizator AMD Slovenske Konjice vabi vse ljubitelje na ogled atraktivnih dirk. Vstop je prost, zato še posebej toplo vabljene družine!

MX OPEN PETER IRT

Dirke se bodo začele že ob 11. uri. Pred tem pa bodo že potekali prosti treningi. Najprej se bodo pomerili veterani in najmlajši v kategorijah MX 50 in MX 65, nato pa sledijo kategorije MX85, MX 125 in MX R2, MX R3 in MX R1, MX R3 in amaterji. To pomeni, da bo bo akcije dovolj čez cel dan. Prav v slovenskih Konjicah pa lahko s tribun okrepčani z lokalnimi specialitetami in hladno pijačo spremljate dogajanje na stezi. Dirke se bodo končale po 17 uri, ko sledi tudi uradna razglasitev rezultatov. Pokalno in amatersko tekmovanje je namenjeno motokrosistom vseh vrst. Torej tako začetnikom, kot tistim, ki so najbolj izkušeni, kar pa prinaša poseben čar na dirke, kjer je vzdušje izredno sproščeno.

MX 125 LUKA MILEC

Koledar preostalih dirk za pokalno in amatersko tekmovanje Slovenije v motokrosu 2016:
1.10. – Orehova vas
9.10. – Brežice