Priznanja za Roka Turka, Blanko Kacin in Martino Lazar za zastopanje slovenskega avtošporta v tujini

Avtomobilizem, GHD, Reli, Slovenija, Šport

Na slavnostni zaključni prireditvi ob koncu sezone državnega prvenstva, na Večeru prvakov, so priznanja in pokale prejeli vsi najboljši v avtošportu, ki so letos krojili vrh končnih razvrstitev. Med njimi so bili z uspešno sezono tudi Rok Turk, Blanka Kacin in Martina Lazar: v vseh razvrstitvah, kjer so tekmovali v državnem prvenstvu, so bili ob […]

Na slavnostni zaključni prireditvi ob koncu sezone državnega prvenstva, na Večeru prvakov, so priznanja in pokale prejeli vsi najboljši v avtošportu, ki so letos krojili vrh končnih razvrstitev.

Med njimi so bili z uspešno sezono tudi Rok Turk, Blanka Kacin in Martina Lazar: v vseh razvrstitvah, kjer so tekmovali v državnem prvenstvu, so bili ob koncu sezone na stopničkah: v generalni razvrstitvi v rallyju je Rok prejel pokala za 2. mesto, Blanka za 3., v diviziji 2 pa sta tako Rok kot Martina prejela pokal za 2. mesto.

Poleg pokalov za visoke uvrstitve v državnem prvenstvu pa so Rok, Blanka in Martina za dve zmagi na evropskih rallyih in končno 3. mesto v FIA evropskem rally pokalu prejeli tudi priznanja za uspešno zastopanje slovenskega avtošporta v tujini. Še ena odlična sezona z odličnimi rezultatii za Peugeot, OPV in ekipo Roka Turka.