Primož: Mazda MX-5

Aktualno, Blog, Mazda, Testi

Je avto kot nalašč za razvajanje. Lep rdeče metalik barve, že na prvi pogled izstopa. Ko se prvič usedeš vanj, vsak začuti, kako globoko se usedeš, sediš skorajda na tleh, ampak imaš še vedno dober pregled nad okolico in cesto.

Je avto kot nalašč za razvajanje. Lep rdeče metalik barve, že na prvi pogled izstopa. Ko se prvič usedeš vanj, vsak začuti, kako globoko se usedeš, sediš skorajda na tleh, ampak imaš še vedno dober pregled nad okolico in cesto. Ko odkriješ streho, kar se naredi zelo enostavno, natakneš očala in kapo, ti ne ostane drugega, kot da se v miru z roko na vratih zapelješ k užitkom na proti.

To je avto, ki kaže kakšen stil življenja imaš. Športen izgled, željan avantur, dogodivščin in adrenalina.

mazda mx-5 armaturka primož cimerman

Počakaš lepo vreme, naviješ glasbo in greš obiskat vse prijatelje, ki ti padejo na pamet in imajo radi avtomobile. Komorkoli sem se pripeljal, tako stari kot mladi, so ga morali preizkusiti, se usesti in poslušati zvok motorja.

mazda mx-5 plečnikova cervek 2013

Tako sem se odločil, da se v lepem sončnem vremenu tudi jaz opravim po okoliških vaseh. Imel sem občutek, kot da sem motorist, samo na štirih kolesih. Vseeno je kam greš, samo da se pelješ. Šel sem od Črne vasi, kjer sem se ustavil pri Plečnikovi cerkvi in nadaljeval pot na Rakitno ter nato naprej na Cernico in do Ribnice in nato preko Velikih lašč nazaj. Pri Rašici sem zavil proti Dobremu polju, preko Grosuplja do doma.

Vožnja je trajala 5 ur, obiskal sem vse, ki sem jih na tej poti poznal in vsi smo se imeli čudovito. Nekaj utrinkov pa še v tokratnem video-blog posnetku.

Prispevek je mnenje avtorja 
in ne izraža nujno stališča uredništva.