Novo doma: Prenovljeni Mitsubishi Outlander MY17 2016

Novo doma

V mesecu novembru bo na slovenske ceste zapeljal prenovljeni Outlander s svežo podobo, ki sledi hibridni različici. Tako se po novem ponaša z anteno v obliki plavuti morskega psa in spremenjeno sredinsko konzolo. Navduševal nas bo z dvema novima, obogatenima opremama, ki poskrbita tako za izgled s sončno streho in usnjeno notranjostjo serijsko, ogrevanim volanskim […]

V mesecu novembru bo na slovenske ceste zapeljal prenovljeni Outlander s svežo podobo, ki sledi hibridni različici. Tako se po novem ponaša z anteno v obliki plavuti morskega psa in spremenjeno sredinsko konzolo.

prenovljeni-mitsubishi-outlander-my17-2016

Navduševal nas bo z dvema novima, obogatenima opremama, ki poskrbita tako za izgled s sončno streho in usnjeno notranjostjo serijsko, ogrevanim volanskim obročem in predvsem koristno opremo in varnostjo, kot so S-AWC sistem, električno odpiranje in zapiranje prtljažnih vrat, sistem za ublažitev naleta s funkcijo prepoznave pešcev, prilagodljiv tempomat, asistent za ohranjanje smeri voznega pasu, samodejni vklop in izklop dolgih luči, 8 senzorjev za nadzor okolice in še bi se našlo.

eu17outlander_p5-6_instrument_panel_mmcs_lr2

Letos obeležujemo že 15 let od prvega Outlanderja

Mitsubishi Outlander, pomemben zaradi oblikovalskih smernic znamke Mitsubishi, s tremi uspešnimi generacijami in  kar 1.500.000 prodanimi vozili po celem svetu,  letos praznuje 15 let.

Prva generacija je bila predstavljena kot koncept na detroitskem avtosalonu leta 2001, druga v letu 2005 in tretja, predstavljena kot tehnološki mejnik s prvim SUV plug in hibridom Outlander PHEV-om,  v letu 2012.

Z novo, dinamično obliko Outlanderja je Mitsubishi Motors sprožili ofenzivo, kjer bo SUV imel centralno vlogo. Izbirali bomo lahko med različnimi načini pogona … klasičnim, priključnim hibridom ali pa  popolnoma električnim.  Outlander je gotovo ključni igralec v Mitsubishijevi prodajni paleti in je pomemben tako danes, kot jutri – s pedigrejem in dediščino japonske odličnosti.

Informativni cenik Mitsubishi Outlander MY17 2016

informativni-cenik-mitshubisi-outlander