Premrl optimistično v sezono 2015

Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

Sezona 2015 bo za Grego četrta sezona v reliju in druga s citroenom DS3 R3T. Tako za Grego kot za njegovo ekipo MGM Racing je bila lanska sezona, sezona učenja in spoznavanja. Pričakovanja v novi sezoni so višja in polna optimizma. Grega že nestrpno pričakuje začetek sezone. “V letošnjo sezono vstopam z enako ekipo kot lani, […]

Sezona 2015 bo za Grego četrta sezona v reliju in druga s citroenom DS3 R3T. Tako za Grego kot za njegovo ekipo MGM Racing je bila lanska sezona, sezona učenja in spoznavanja. Pričakovanja v novi sezoni so višja in polna optimizma. Grega že nestrpno pričakuje začetek sezone.

Fri-0950“V letošnjo sezono vstopam z enako ekipo kot lani, vendar bolj zrel in z večjimi pričakovanji. Letos bom vozil slovensko državno prvenstvo, Mitropa pokal in Evropski pokal. Cilj je borba za naslova državnega prvaka ter v Mitropa pokalu biti v samem vrhu in biti najboljši med “dvopogonci”. Upam, da bom na vsakem reliju konkurenčen in da bova z Gregorjem imela še kanček več sreče kot lani. Veselim se že novih bojev in čim več konkurence, kajti le tako lahko napredujem.

Sezona 2015 se bo za Grego začela v Avstriji na reliju Rebenland. To bo za Grego tudi prvi nastop na tem reliju, vendar s tem z nič manjšimi pričakovanji.