Premrl-Brešer tretja slovenska reli posadka sezone 2014

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Sezona 2014 se je zaključila z zadnjim dejanjem in to je Večer prvakov kjer podelijo priznanja najhitrejšim v sezoni. Slavnostna podelitev je potekala ta vikend 06.12.2014 v Predjamskem dvorcu v Postojni. Podelitve se je udeležil tudi Grega Premrl s sovoznikom Gregom Brešerjem in z ekipo MGM Racing. Grega in Gregor sta osvojila 3. mesto v […]

Sezona 2014 se je zaključila z zadnjim dejanjem in to je Večer prvakov kjer podelijo priznanja najhitrejšim v sezoni. Slavnostna podelitev je potekala ta vikend 06.12.2014 v Predjamskem dvorcu v Postojni.

Alpi-Premrl-1-690Podelitve se je udeležil tudi Grega Premrl s sovoznikom Gregom Brešerjem in z ekipo MGM Racing. Grega in Gregor sta osvojila 3. mesto v generalni razvrstitvi državnega prvenstva in 3. mesto v diviziji II državnega prvenstva Slovenije.

IMG-0337” Za nami je uspešna krstna sezona s Citroenom DS3 R3T. Kdo bi si mislil v začetku sezone da bom tako napredoval, pa ne samo jaz ampak celotna ekipa. Lahko samo rečem, da sem zelo vesel napredka skozi sezono in s tem kako sva z Gregorjem iz rally-ja v rally stopnjevala ritem in se vedno bolj domače počutila v DS3-ju”, je ob zaključku več kot uspešne tekmovalne sezone dejal Grega Premrl.