Predaja Fordovih vozil Smučarski zvezi Slovenije

Zanimivosti

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2014/2015, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco. Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije smo v uporabo predali skupno 31 vozil Ford. Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo […]

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2014/2015, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije smo v uporabo predali skupno 31 vozil Ford. Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo športniki, trenerji in spremljevalci družili v Focusih, C-Maxih, S-MAXih ter Transit Custom kombijih, kombi furgonih in furgonih.

ford_szs

»Partnersko sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije uspešno gradimo že tretje leto in biti del prepoznavne ekipe odličnih športnikov ter športnic nam je v ponos. Verjamemo, da se vsi tekmovalci in člani ekip v sodobnih Fordovih vozilih počutijo odlično. Pred nami je razburljiva sezona, ki bo zagotovo postregla s presežniki, zato pravo zimo ter svetovni pokal že nestrpno pričakujemo. Vsem našim tekmovalcem želimo kar se da uspešno sezono,« je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.