Poškodba kolena Roka Bagoroša

Motociklizem, Šport

Minulo soboto se je v Avstrijskem Zeltwegu na tradicionalnem KTM festivalu zgodilo tisto česar je profesionalne športnike najbolj strah, poškodba! Med nastopom, natančneje med premetom naprej prek krmila, je Rok nepravilno doskočil.

Minulo soboto se je v Avstrijskem Zeltwegu na tradicionalnem KTM festivalu zgodilo tisto česar je profesionalne športnike najbolj strah, poškodba!  Med nastopom, natančneje med premetom naprej prek krmila, je Rok nepravilno doskočil in si pri tem močno poškodoval koleno.

Prvi izvidi kažejo na strgane križne in stranske vezi.

rokon bagoros 2013

Rok Bagoroš: “Poškodba je prišla v resnično najbolj neugodnem času, ravno med vrhuncem moje sezone, ko imam polno nastopov, poleg tega pa sem še sredi snemanja mojega novega filma in v resnično življenjski formi, ko se mi duh in telo združita v posebno stanje, ki skoraj ne zazna okolice ampak se osredotoči le na mojo vožnjo. Zdaj se pa počutim, kot bi mi nekdo izpuli vse skupaj iz mene. Ampak menda je vedno tako s poškodbami, nikoli ni pravi čas in vedno so to slabe novice.

No, vsekakor pa je nekaj  povsem jasno! Naredil bom vse, ampak res čisto vse, da se čim prej vrnem nazaj na mojega KTM Duka 100% pripravljen. Ne bom se zleknil v kavč in tarnal ampak ugriznil bolečino nazaj. Danes sem šel v telovadnico in kljub vsemu delal vaje za zgodnji del telesa. Kako sem pogrešal moja motocikla! To je najtežji del, da ne morem vozit mojih motorjev!”

Rok kljub poškodbi ostaja pozitiven in je sedaj popolnoma osredotočen, da se v najkrajšem času vrne na motocikel in s svojimi vožnjami ponovno navduši ljubitelje po celem svetu.