Renaultov trgovec leta 2012

Aktualno

Skupina Renault vsako leto najboljšim trgovcem po svetu podeljuje prestižno priznanje Trgovec leta. V Sloveniji sta v letu 2012 najboljša trgovca postala družbi FPL Avtocenter Pušnik, d.o.o., iz Slovenske Bistrice ter PREŠA, d.o.o., iz Cerkelj na Gorenjskem.

Skupina Renault vsako leto najboljšim trgovcem po svetu podeljuje prestižno priznanje Trgovec leta.  V Sloveniji sta v letu 2012 najboljša trgovca postala družbi FPL Avtocenter Pušnik, d.o.o., iz Slovenske Bistrice ter PREŠA, d.o.o., iz Cerkelj na Gorenjskem.

Nagrada “Trgovec leta” oziroma »Dealer of the year« je mednarodna nagrada, ki jo Skupina Renault vsako leto podeljuje v 36 državah. Namen tega priznanja je nagraditi trud tistih trgovcev, ki so v preteklem letu izkazali najboljšo splošno učinkovitost pri svojem poslovanju, in jim tudi na ta način sporočiti, da se centrala v Parizu zaveda njihove strokovnosti in uspešnosti. 

Ekipa FPL Avtocenter Pušnik se veseli včeraj prejetega priznanja

Ekipa FPL Avtocenter Pušnik se veseli včeraj prejetega priznanja

Trgovci dobijo oceno svojega poslovanja na osnovi analize poslovnih indikatorjev, ki kažejo uspešnost njihovega poslovanja, tako pri prodaji novih vozil, rezervnih delov, dodatne opreme, kot tudi vzdrževanja vozil.

Kar polovica kriterijev je vezana na rezultate kakovosti. Pomembna postavka je tudi delež strank, ki bi izbranega trgovca vsekakor priporočile tudi drugim. Na osnovi teh kriterijev najboljši trgovci prejmejo priznanje, ki dokazujejo ne samo njihovo poslovno uspešnost, ampak tudi zadovoljstvo strank z njihovim delom.

Za leto 2012 sta naziv najboljšega trgovca leta v Sloveniji dobili dve podjetji, in sicer FPL Avtocenter Pušnik, d.o.o., iz Slovenske Bistrice (ki je tudi eden od zgolj dveh Renault Sport Specialistov v Sloveniji) ter PREŠA, d.o.o., iz Cerkelj na Gorenjskem.